Bolo de mel

To tradycyjne ciasto miodowe o smaku przypominającym nasze polskie pierniki, ale wykonane z miodu z trzciny cukrowej. Jest to typowy przysmak regionalny, przygotowywany na początku

Bolo de mel

To tradycyjne ciasto miodowe o smaku przypominającym nasze polskie pierniki, ale wykonane z miodu z trzciny cukrowej. Jest to typowy przysmak regionalny, przygotowywany na początku grudnia i jego zapas powinien wystarczyć na cały następny rok.

Więcej:

To tradycyjne ciasto miodowe o smaku przypominającym nasze polskie pierniki, ale wykonane z miodu z trzciny cukrowej. Jest to typowy przysmak regionalny, przygotowywany na początku grudnia i jego zapas powinien wystarczyć na cały następny rok. Ciasto to może być przechowywane w zwykłych warunkach np. w szafce kuchennej przez wiele miesięcy od momentu wypieczenia.

  • Napisz do nas!

    Planujesz wyjazd na Maderę? Odezwij się do nas i opisz, co chcesz zobaczyć. Pomożemy Ci sprawić, by
    pobyt tutaj był niezapomniany i dostarczył Ci wspomnień na całe życie!